`Nick Schilder daagt je uit om te gaan schaken.

 Nick Schilder is natuurlijk erg bekend als zanger in het duo Nick en Simon. Maar wist je dat deze zelfde Nick Schilder ook heel goed kan schaken? Hij is zelfs zo goed dat hij is aangesteld als ambassadeur voor de Koninklijke Nederlandse Schaakbond.

Op onderstaande foto geeft hij les aan de jeugd. Hij wil dan ook graag dat zo veel mogelijk kinderen leren schaken.

Op de grote poster staat hij samen met de ChessQueens en daagt hij je uit om ook te leren schaken. Durf jij die uitdaging aan? Dan willen wij je daarbij graag helpen.

Elke zondagmorgen vanaf 10 uur wordt door leden van Schaakvereniging Leudal lesgegeven aan de jeugd. De lessen worden gegeven in trefcentrum Aldenghoor aan de Kasteellaan 7A in Haelen en duren meestal tot 11 uur.

Daarna worden competitiewedstrijden gespeeld, en kan er vrij geschaakt worden. Op zondag 29 oktober starten we weer met een nieuwe cursus stap 1.

Leerlingen vanaf groep 4 zijn welkom om hier aan deel te nemen. Kun je nog niet schaken, maar wil je het wel leren? Dan is dit je kans. Meld je dan nu aan. Ook als je wel al kunt schaken, maar het nog beter wil leren ben je natuurlijk van harte welkom.

Aanmelden voor de lessen kan via het contactformulier op onze website www.svleudal.nl of met een mail naar voorzitter@svleudal.nl. Je hoeft niet meteen lid te worden van onze vereniging. Je mag eerst 4 weken les volgen en rustig uitproberen of je schaken echt leuk vindt.

Hopelijk zien we jullie binnenkort op zondagmorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *