Succes SV Leudal op SAM-SAM toernooi

2 eerste en 2 derde prijzen.

Het eerste SAMSAM schaaktoernooi mag een groot succes worden genoemd. Het toernooi werd gezamenlijk door DJC uit Stein en schaakvereniging Voerendaal georganiseerd. Met 75 deelnemers uit Nederland, Belgiƫ en Duitsland was het een groots feest voor zowel de deelnemers, de ouders als ook voor de organisatie.

Het toernooi telde mee voor de prestigieuze Jeugd Grand Prix Limburg die voor alle jeugdspelers in Limburg erg aantrekkelijk is en er is een goed gevulde geldprijzenpot voor de Jeugd Grand Prix.

Voor de jeugdschakers van SV Leudal was het een succesvol toernooi. Immers Ruud van Meegen werd overtuigend winnaar in de ABC-groep met een score van maar liefst 8 uit 9. Ashley Parren behaalde een mooie 3e plaats in de B-groep terwijl Mika van Maris in de C-groep een 6e plaats bereikte.

Erg succesvol was Leudal in de DE-groep. Yulian de Ridder werd hier glansrijk 1e terwijl Dimitri ten Have een mooie 3e plaats opeiste.


Yulian de Ridder nu ook aan kop in de Grand Prix stand.

Viktor Lucas viel in de E-groep net buiten de prijzen met een 4e plaats.

In de jongste groep (FGH) behaalde Alex Lucas in de F-groep een 5e plaats en Gwendolyn Hoogers een 9e. Emma Lucas tenslotte werd 5e in de H groep.

Al met al kan SV Leudal terugzien op een meer dan geslaagd toernooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *