3 Limburgse Jeugdkampioenen voor SV Leudal

Succesvol PJKL te Tegelen

A-categorie: Ruud van Meegen Kampioen.
Op de onlangs gehouden persoonlijke Limburgse jeugdkampioenschappen schaken wist Ruud van Meegen in de A-categorie met 6,5 uit 7 de titel voor zich op te eisen.
Ruud, die als grootste kanshebber van start ging maakten zijn favorietenrol meer dan waar. Gedurende de 3 dagen dat het kampioenschap duurde is Ruud geen enkel moment in de problemen geweest en wist hij zijn titel met gemak te prolongeren.


Ruud van Meegen: Limburgs kampioen met 6,5 uit 7

B-categorie: Daan Kivits verrassend derde.
In de B-categorie speelde Daan Kivits. De A- en B-spelers waren samen in dezelfde poule geplaatst. Daan speelde verrassend sterk en wist zelf 3 A-spelers onder zich te houden. Met een score van 50% (3,5 uit 7) legde hij beslag op een derde plaats in de B-categorie.


Daan Kivits: Een mooie derde plaats in de B-categorie.

Eindstand A-B:
1…7-6,5 Ruud van Meegen (A)
2…7-5,0 Gino de Mon (A)
3…7-4,5 Nouri Vorstermans (A)
4…7-4,5 Sophie van Stiphout (B)
5…7-4,0 Joris Geene (B)
6…7-3,5 Daan Kivits (B)
7…7-3,0 Mick Godding(A)
8…7-2,5 Dave van Buggenum (A)
9…7-1,5 Tom Koolen (A)
10.7-0,0 Dave Kengen (B)

C-categorie: Kampioen met 100% score voor Dimitri ten Have.
In de C-categorie speelde Dimitri ten Have. Hij maakte zijn favorietenrol meer dan waar door al zijn 6 partijen met winst af te sluiten. Erg gemakkelijk was dat niet, er waren immers een paar sterke tegenstanders. Maar Dimitri wist deze allemaal te verslaan. Een superprestatie. Een terechte Limburgse Kampioen.


Dimitri ten Have: 100% score.

D-categorie: Bijrol voor Leudalspelers
In de D-categorie speelden Gwendolyn Hoogers, Baruch Barendregt en Bowie Oosterholt helaas geen rol van betekenis voor de ere-prijzen. Ze eindigden op de respectievelijke 15e, 16e en 17e plaats.

E-F-G-H-categorie: Louise Baredregt Kampioen in H-categorie.
De E, F, G en H spelertjes speelden samen in 1 groep. Alleen Louise Barendregt deed hier mee namens SV Leudal. Als H-speelster had ze het behoorlijk zwaar tegen tegenstanders die allemaal ouder zijn en ook meer toernooi-ervaring hebben. Toch werd Louise Limburgs kampioene in haar eigen H-categorie. Knap gedaan!


Louise Barendregt: Limburgs Kampioene in de H-categorie.

Tijdens de prijsuitreiking werd er ook nog een loterij gehouden. Hierbij kregen alle deelnemers een prijs, zodat niemand met lege handen huiswaarts keerden.

SV Leudal mag terugkijken op een succesvol verlopen PJKL. Immers van de 7 deelnemers werden er 3 kampioen en werd er 1 derde. Een bijzonder hoge podiumscore.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *