Ruud van Meegen Limburgs kampioen!

Met 100% score overweldigend de titel binnengehaald.

Op het onlangs gehouden persoonlijke Limburgse kampioenschappen schaken wist Ruud van Meegen in de A-categorie met 7 uit 7 de titel voor zich op te eisen.
Ruud, die als grootste kanshebber van start ging maakten zijn favorietenrol meer dan waar. Gedurende de 3 dagen dat het kampioenschap duurde maakte Ruud geen enkele fout en wist elke tegenstander aan de zegekar te binden.


Ruud van Meegen: Limburgs kampioen met 7 uit 7

In de C-categorie speelden Dimitri ten Have en Daan Kivits namens SV Leudal.
Dimitri wist met 4 uit 7 een behoorlijk knappe score te bewerkstelligen. Hij eindigde op een gedeelde 4e plaats. Vooral zijn laatste zege op Roald Bosteels was er een van grote klasse. Hiermee bezorgde hij oud clubgenoot Yulian de Ridder de 2e plaats.

Daan Kivits tenslotte speelde een paar prachtige partijen maar liet zijn tegenstanders telkens in het eindspel ontsnappen. Sterker nog, Daan gaf niet alleen de winst weg maar moest ook nog eens de tegenstander met de overwinning laten gaan. Daan wist slechts 2 punten te scoren. Maar zowel tegen Dimitri ten Have, Ben Dressen als ook Yulian de Ridder had Daan de winst voor het grijpen maar kwam hij telkens te kort in het eindspel en verloor. Daan eindigde op een 8e plaats.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.