22 april Schaakcafé SV Leudal

22 april organiseert SV Leudal vanaf 14.00 uur voor de 3e keer het schaakcafé. Dit zal plaats vinden op onze thuislocatie, gemeenschapshuis de Roffert te Buggenum. Lijkt het u leuk om vrijblijvend een potje te schaken onder het genot van een drankje in een gezellige setting kom dan zondag 22 april om 14.00 uur gerust eens langs.

————————————————————————————-

Het schaakcafé is een initiatief van SVL dat een aantal keer per jaar georganiseerd zal worden.

Dit evenement is niet alleen bedoeld voor onze eigen leden, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het edele schaakspel. Jong en oud, man en vrouw. Iedereen is welkom.

Natuurlijk kun je ook op internet of tegen je computer een partij spelen. Maar het spelen van een partij in een gezellige omgeving terwijl je je tegenstander in de ogen kunt kijken, is toch veel leuker.

Nu is dat dus mogelijk zonder lid te hoeven worden van een vereniging. In dit schaakcafé hoeft het ook niet muisstil te zijn. Er kan onder het genot van een drankje gewoon met elkaar gesproken worden.

Wie nog niet kan schaken, maar het wel graag wil leren, is natuurlijk ook welkom. Er zijn altijd leden van onze vereniging aanwezig die graag de basisregels uitleggen. We hopen dat het een gezellige middag wordt.

In het schaakcafé staat ook een ideeënbus. Elk idee waarmee we dit schaakcafé nog leuker en interessanter kunnen maken is van harte welkom. Hopelijk kunnen we er zo samen een fantastisch terugkerend evenement van maken.

Graag tot zondagmiddag 22 april 2018 14.00 uur.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *