Eerste Schaakcafé in Leudal

Op zondagmiddag 15 oktober opent in gemeenschapshuis de Roffert te Buggenum het eerste Schaakcafé zijn deuren. Schaakvereniging Leudal nodigt iedereen uit om vanaf 14.00 uur een kijkje te komen nemen.Het schaakcafé is een nieuw initiatief van SVL dat een aantal keer per jaar georganiseerd zal worden. Dit evenement is niet alleen bedoeld voor onze eigen leden, maar voor iedereen die geïnteresseerd is in het edele schaakspel. Ongetwijfeld wonen er veel mensen in onze mooie gemeente die graag een keer willen schaken. En natuurlijk kun je ook op internet of tegen je computer een partij spelen. Maar het spelen van een partij in een gezellige omgeving terwijl je je tegenstander in de ogen kunt kijken, is toch veel leuker. Nu is dat dus mogelijk zonder lid te hoeven worden van een vereniging. In dit schaakcafé hoeft het ook niet muisstil te zijn. Er mag onder het genot van een drankje gewoon met elkaar gesproken worden.

Als je nog niet kunt schaken, maar het wel graag wil leren, ben je natuurlijk ook welkom. We zullen je graag de basisregels uitleggen.

Hebt u wel interesse, maar kunt u er op 15 oktober niet bij zijn? Stuur dan een mail naar voorzitter@svleudal.nl. Dan zorgen wij dat u voor de volgende editie weer uitgenodigd wordt.

In het schaakcafé zal ook een ideeënbus staan. Want elk idee waarmee we dit schaakcafé nog leuker en interessanter kunnen maken is van harte welkom.

Hopelijk kunnen we er zo samen een fantastisch terugkerend evenement van maken.

Graag tot zondagmiddag 15 oktober 2017 vanaf 14.00 uur.

Een gedachte over “Eerste Schaakcafé in Leudal”

  1. Leuk initiatief. Zeker ook het melden waard op de website van de LiSB en in de plaatselijke krantjes.
    Hopelijk brengt dit veel schaakliefhebbers samen die onder het genot van een drankje een paar leuke partijen kunnen schuiven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.