Coen Oosse wint nieuwjaarsschaak

Clubkampioen weerstaat Heibloems offensief.

Dinsdag 6 januari werd het traditionele nieuwjaarsschaak gehouden bij SV Leudal. Dit gezelligheidstoernooitje bestaat uit een voorronde van 3 poules waarin een halve competitie gespeeld wordt. Met 10 minuten per persoon per partij is het voor vele schakers een snelschaak competitie.
Na afloop was er voor iedereen een prijs te kiezen van de prijzentafel. De bierpakketten en flessen wijn waren het eerste van tafel!!!

In de voorronde was er 1 bijzondere zware poule met Coen Oosse, Iwan Sentjens, Leon van Duren, Oscar Freriks, Judith Hendrix en Hans Kivits. Allemaal kanshebbers op de eindoverwinning. Judith verraste iedereen door haar zeer sterke spel. Helaas kon ze door tijdnood haar laatste wedstrijd tegen Coen niet winnend afsluiten en moest ze met remise volstaan. Hierdoor werd niet Judith 1e maar Coen. Judith eindigde in de poule hierdoor zelfs als 4e.

De nummers 1 van elke voorronde poule speelden de finale. De nummers 2 van elke poule speelden om de plaatsen 4 t/m 6. De nummers 3 om de plaatsen 7 t/m 10 enzovoorts.

Coen Oosse wist in de finale zijn concurrenten uit Heibloem (Jack Sonnemans en Jack Duyf) te verslaan en werd hierdoor afgetekend 1e.

De einduitslag.
1. Coen Oosse
2. Jack Duyf
3. Jack Sonnemans
4. Marcel Schuman
5. Arthur Hendrickx
6. Hans Kivits
7. Oscar Freriks
8. Gerard Eggebeen
9. Han Wismans
10. Judith Hendrix
11. Henk van Meegen
12. Huub Vossen
13. Leon van Duren
14. Hans van de Vliet
15. Kanokporn Bangchaem
16. Iwan Sentjens
17. Lei Silkens
18. Ben Kusters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *