Succesvol seizoen Jeugd Grand Prix

S.V. Leudal grossiert in prijzen Jeugd Grand Prix 2002-2003
Ook het afgelopen jaar deed SV Leudal weer mee aan de grand-prix cyclus. Liefst 19 jeugdspelers deden mee aan één of meerdere toernooien door heel Limburg, die vervolgens punten kunnen opleveren voor het algemene eindklassement. Dit leverde niet de minste resultaten op!
Zo was er in de hoogste categorie (de A/B-categorie) Raoul Lemmen die 4x mee deed en één keer echt uit zijn slof schoot met een eervolle 2e plaats. Door zijn constante presteren wist hij uiteindelijk een 5e plaats in de eindrangschikking te bereiken.
Kir Rosman was één van de verrassingen in de interne competitie van SV Leudal, waar hij onder meer de prestigieuze Theo Daamen-trofee wist te winnen. Het spelen van toernooien bleek van een ander niveau te zijn. Twee keer wist hij 6e te worden in de C-categorie waarbij hij toch zeker de kans had om hoger te eindigen. Deze uitslagen leverden hem uiteindelijk wel nog een top-10 plaats op in de eindklassering: namelijk 8e.
In dezelfde categorie speelde ook Martijn Vossen. Vaak had hij het te druk om op deze toernooien te spelen, maar de ene keer dat hij er was werd hij wel gelijk 3e in een zeer sterk deelnemersveld.
Een categorie lager (de D-categorie) was het met name Oscar Freriks die de eer van SV Leudal met volle overgave wist te verdedigen. Diverse malen had hij de mogelijkheid om op het podium te eindigen, wat hem uiteindelijk net niet lukte. Een 4e en een 5e plaats waren uiteindelijk zijn beste prestaties, waardoor hij tevens nog op een 10e plaats in het eindklassement terecht kwam.
De E- en de F-categorie was er iets opvallends aan de hand. Bij het ene toernooi werden deze categorieën namelijk samen gevoegd en bij het andere toernooi weer niet! Dit was jammer voor Robbert Heijnen omdat hij anders zelfs een keer eerste had kunnen worden in de E-categorie, nu moest hij het doen met een, niet minder knappe, 3e plaats. Ook Judith Hendriks, Jules Rulkens en Martijn Timmermans hadden hier last van. Met wat meer geluk hadden ook zij bij diverse toernooien daardoor ereplaatsen kunnen bereiken. Voor Martijn en Robbert leverde dit een gedeelde 7e plaats in het eindklassement op en voor Judith zelfs een fantastische 4e plaats.
Remco Giesbertz speelde in de opvallend sterk bezette F-categorie en zette hier prestaties van formaat neer! Met name de 3e plaats in het slottoernooi biedt perspectieven voor de toekomst. Ook hij behaalde een top-10 klassering in de eindstand, hij werd namelijk 9e.
De totale grand-prix delegatie van 2002/2003 werd gecompleteerd door de volgende spelers: Michelle Giesbertz, Thijs Kivits, Bart Sluyter, Paul Suntjens, Jeroen Timmermans, Himzo Sejdic, Dennis Veugen, Jeroen Nagtegaal en Frits Smeets.
Zij wisten dit seizoen geen ereplaatsen te behalen, maar niet getreurd: volgend seizoen is er weer een seizoen en uiteindelijk heeft iedere hier boven genoemde speler er voor gezorgd dat SV Leudal ook dit seizoen niet onopgemerkt is gebleven in Limburg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *